FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Fem muntanya

Federa’t

On obtenir la llicència federativa?

  • Per aconseguir la llicència federativa cal dirigir-se a qualsevol de les 418 entitats federades (centres excursionistes), repartides per tota la geografia catalana, on us gestionaran l’obtenció de la llicència.
  • Per obtenir-la s’ha de ser soci d’una entitat afiliada a la FEEC. Si voleu saber quina entitat excursionista teniu més a prop, demaneu informació a la FEEC o consulteu la pàgina web.

 

     

 

Telèfons d’assistència per a totes les modalitats

Des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24h, 365 dies l’any)

Des de l’estranger: 00 34 934 957 662 (24h, 365 dies l’any)

Incidències

Per incidències, queixes o dubtes sobre l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, us podeu posar en contacte mitjançant: incidencies.federat@feec.cat

Assistència per a persones amb discapacitat auditiva

Assistència de persones federades amb discapacitat auditiva, a través dels serveis d’SMS i WhatsApp, al número +34 648 275 421, i a través de les adreces electròniques: medic@racc.es (per a les urgències) i aut.medic@racc.es (per la gestió d’autoritzacions)

App de la llicència federativa

Descarrega gratuïtament l’App de la FEEC i porta la llicència federativa sempre a sobre.

Android Google Play

IOS APP Store

Gestió de llicències federatives – Entitats

Llicències federatives temporals

Habilitació de la llicència federativa per la FEDME

L’habilitació de la llicència federativa és la seva validació per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME). Abonant la quota corresponent, el posseïdor de la llicència podrà gaudir a més de tots els avantatges de la FEEC, d’aquells que ofereix la FEDME.